Werkwijze

Slicing.nl maakt deel uit van Your Webshop Builder, een Nederlands IT bedrijf met ervaren programmeurs en slicers in dienst. Wij hebben met ervaring met vrijwel alle facetten van web development en kunnen u zowel bij de omzetting van PSD naar HTML alsook het vervolgtraject bijstaan.

Wij werken altijd met all-in prijzen. Geen verassingen achteraf.

Waar de meeste gespecialiseerde slicing bedrijven enkel kijken naar de visuele omzetting, kunnen wij door onze expertise op het gebied van webdevelopment, juist meerwaarde bieden op het technisch vlak. Zo worden al onze PSD naar HTML omzettingen standaard voorzien van:

• Image sprite;
• Afbeeldingsoptimalisatie;
• JavaScript en HTML code verkleining met bv minify;
• Alleen laadintensieve elementen indien noodzakelijk.

Hierdoor heeft u straks niet alleen een mooie website, maar ook een snelle website (waardoor u tevens hoger zult ranken in Google).

Na aanleving van uw PSD bestand via mail of wetransfer gaan wij aan de slag met de omzetting. Mochten er vragen zijn dan ontvangt u bericht. Zijn er geen verdere vragen, dan gaan wij aan de slag met de omzetten en zullen u één of meerdere previews laten zien. Bent u tevreden dan ontvangt u van ons de omgezette bestanden retour. Heeft u nog op- of aanmerkingen dan werken wij door tot u helemaal tevreden bent.

Wij onderhouden contact via email, skype of waar nodig telefonisch.